måndag 31 augusti 2009

Dagis-Olle

Idag hämtade Olle sitt sittunderlag och satte sig på golvet i köket och åt sin mellis. Det måste ju finnas gränser för hur söt man får vara.

lördag 29 augusti 2009

Lördag


Idag satt vi på stora kuddar vi låga bord och åt Hare Krishna-lunch. Vi var på Govindas. Det var mycket trevligt och till efterrätt fick jag en jättegod liten saffranskakbit, som Olle i och för sig åt upp hälften av, men god var den! Sedan gick vi och köpte nya skor till Olle i storlek 27! När vi kom hem hade han lärt sig att både kissa och bajsa på pottan!

Annars har ju Olle börjat på dagis och det verkar gå hur bra som helst. I fredags var han kvar utan Johan, som fick hämta honom efter vilan.

söndag 23 augusti 2009

Olle i lingonskogen





Det hade växt ordentligt i vårt trädgårdsland på landet. Olle smakade på ärtor och delade även med sig till sin snigelkompis. Vi hittade massa lingon och blåbär också som tydligen var väldigt gott. Sedan satte vi oss på verandan och åt ostkaka.

lördag 8 augusti 2009

Överjärva Gård





Idag hängde vi på Överjärva gård med Loka. Där såg vi höns och får och åt pannkakor. Loka fick även det glädjande beskedet att hon fått fem nya kattungar att ta hand om. Så om det är nån som gillar katter...

torsdag 6 augusti 2009

Tadaa!

Idag trillade min examen ner i brevlådan, det var kul.

onsdag 5 augusti 2009

Blandat





De översta bilderna är från idag när vi var i parkleken i Spånga. Förra veckan provade Olle ett par vingar på Myrorna. Bilden under det är på mitt rum på nya jobbet. Sista bilden, Olle sitter och äter raggmunk på landet.

söndag 2 augusti 2009

Skansen





Idag har vi varit på skansen och tittat på alla djur. Det var fruktansvärt dyrt men vi lyckades hålla nere kostnaderna för maten i alla fall. När vi kom hem fick Olle leka med lite vatten och vattna blommorna på balkongen.

lördag 1 augusti 2009

Luftballong



Olle ser en luftballong.