torsdag 29 juli 2010

Dripp, dropp, dripp, dropp



När det regnar hela dagen får man hitta på saker att göra inomhus istället. Idag har vi badat, tittat på Bolibompa på datorn, bakat kokosbollar och hjälpt pappa med alla sladdar och små lampor som blinkar.

onsdag 28 juli 2010

Körsbär





Igår var Olle och jag hemma och plockade körsbär från vårt körsbärsträd utanför dörren.

onsdag 21 juli 2010

Dramatik utanför fönstret och fina böcker





Igår tog jag och Johan en cykeltur till Vällingby, där jag hittade de här söta böckerna på rea. Det skulle tydligen komma ännu fler till jul sa de på Klackenbergs bokhandel :)

I morse stod det ett rådjur och åt ur rabatterna utanför köksfönstret! den tjocka gula grannkatten var dock inte sen med att ta hand om det hela. Det var som att vara med i en spännande naturfilm, fast med ett ganska tråkigt slut då den gick bakom sophuset och försvann...

måndag 19 juli 2010

Stuff we do





Olle och jag testar klänningar inför Lokas bröllop :) och bygger lego på balkongen, bland tomaterna.

tisdag 13 juli 2010

Myrorna

Idag åkte Meli med Olle till Ängbybadet medan vi åkte till Myrorna i Ropsten, där vi bl a köpte duken på bilden, en fåtölj och ett sängbord. När vi kom hem gjorde vi iordning den här mumsiga pastasalladen.

måndag 12 juli 2010

Fallmossen









Vi har varit ute på landet med Loka några dagar. Där har vi gosat med Solbritt, badat, sett en älg, varit rädda för flugor och bromsar, hängt i hängmattan, grillat och ätit kakor på kondis :)

torsdag 8 juli 2010

Bygga hus, klart!


Pysselbordet
Det är de små detaljerna som gört, kolla in alla små lister av kebabbestick!

onsdag 7 juli 2010

Så släcker vi...


Olle fick testköra huset lite..

tisdag 6 juli 2010

Bygga hus

Trappa!
"Bubblorna bor i bubblornas hus"


Sommarprojekt: Bygga dockhus till Olle! (Nu har vi även ljus i de andra rummen!)

Motala



I helgen var vi i Motala och hälsade på farmor och Swen. Vi åkte till en marknad där det bl a fanns kaniner (Olles favorit). Hemma hos farmor fanns det ett spännande skåp som man både kunde plocka ur saker ur och lägga in!