tisdag 16 september 2008

Förkyld



Olle har blivit förkyld, men vi gick en sväng till lekparken ändå. I natt har jag nog bara sovit tre timmar :(

12 kommentarer:

Loka Kanarp sa...

Olle är en glass med ett glatt ansikte.

Erika sa...

Jo, jag vet glass, glass, glassssssss

Anonym sa...

Man kan sitta och titta på de där bilderna hur länge som helst! Kan man vara en gulligare bebis än Olle? I don't think so...

Loka Kanarp sa...

Jag har gjort en till skrivbordunderlägg.

Anonym sa...

Hmm Erika, stavar du och Loka era efternamn lite olika? Varför det?

Erika sa...

Jo, det blev nåt fel i några papper någon gång när vi var små så att vi fick heta Canarp med K istället. Pappa heter dock fortfarande med C och jag har alltid skrivit med C, så så är det. Olle fick också heta Kanarp fast jag skrev Canarp på hans papper.

Det är ett påhittat namn av vår farfar som gjorde om Carlsson till Canarp tror jag.

Johan sa...

Det ska vara med C, fan jag är så lack över det där. Kan vi inte höra av oss till skatteverket och söka nåt slags skadestånd eller nåt? Jag vet att nån kille fick pengar för att han trodde att han var finne hela livet, men sen kom det fram att han var svensk (medborgare alltså.)

Loka Kanarp sa...

Var det inte så att farfar ville ha Canarp med C men de godkände bara Kanarp med K? Pappa heter väl också Kanarp med K på officiella papper? Jag började köra med K i 17-årsåldern när jag började jobba för att det kändes fånigt att skriva under papper med C när det förtryckta namnet stod med K.

Loka Kanarp sa...

Kolla här tex: http://www.ratsit.se/BC/search.aspx

Loka Kanarp sa...

Sökte på Ulf och Christina också och fick bara träffar med Canarp med C!? Mystiken tätnar!

Anonym sa...

Mäh! Det är ju som att mina päron skulle gå med på att jag fick heta Wilsson istället för Nilsson, bara för att Skatteverket gjort fel. Ni måste ju helt klart ringa Skatteverket och be dem ändra fort som fan. Myndigheter gör fel. Ni kanske kan få skadestånd?
På hitta.se står det att jag bor på Smedjegatan 38B fast jag bor i port A... fast egentligen bor jag ju inte ens i Norrköping...:)

Erika sa...

ska ta tag i det där nån dag...:)